Προφίλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο οίκος νυφικών Primalicia Bridal Designers είναι γνωστός για την υψηλή ποιότητα νυφικών, δίνοντας έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Με τη μεγαλύτερη εμπειρία ως εταιρεία νυφικών και χιλιάδες νύφες που επισκέπτονται τα καταστήματά μας κάθε χρόνο, είμαστε το κορυφαίο multi brand κατάστημα νυφικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διατηρώντας τρία καταστήματα στην Ελλάδα και δυο στην Κύπρο, έχει βασική προτεραιότητα την ικανοποίηση των προσδοκιών κάθε νύφης στην μοναδική ημέρα του γάμου της.

Οι νύφες μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικές Haute couture δημιουργίες διάσημων σχεδιαστών από όλο τον κόσμο -Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή- όπως εκείνες των MillaNova, Oksana Mukha, Alberto Palatchi, Yolancris, Jenny Packham, Berta, Zuhair Murad, Elie Saab και πολλούς ακόμη.
Επίσης, νέοι σχεδιαστές συνθέτουν την νεανική και πολύ φρέσκια Capsule Collection by Primalicia, μια παγκοσμίως αποκλειστική συλλογή.

Οι νύφες μπορούν να δοκιμάσουν φορέματα νέων σχεδιαστών, με υψηλό επίπεδο ποιότητας και design που θα κάνει την ημέρα του γάμου τους μοναδική όπως την έχουν ονειρευτεί! Αέρινες και νεανικές γραμμές, αξεσουάρ και ολοκληρωμένες προτάσεις για wedding identity είναι κάποια από αυτά που μπορούν να βρουν στα καταστήματα Primalicia.

Χειροποίητες δαντέλες, μεταξωτά υφάσματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ από όλες τις μητροπόλεις της μόδας – Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Λίβανο – συνθέτουν ανάλαφρα νυφικά ειδικά σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα, με αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή.

Ακόμα, στην Primalicia κάθε νύφη μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές μπομπονιέρες από νέα μοντέρνα υλικά όπως plexi glass, και custom προσκλητήρια γάμου.